Påvenamn korsord

Har du fastnat i ditt korsord och letar efter ett passande påvenamn? Oroa dig inte, för här är hjälpen du behöver! Ett påvenamn korsord är en typ av korsord där du letar efter olika namn på påvar inom den katolska kyrkan.

Synonymer:

Ett påvenamn korsord kan också kallas för ”påvekorsord” eller ”korsord med påvenamn”. Det är en typ av korsord som är populär bland korsordentusiaster som är intresserade av religion och historia.

Exempel:

Ett påvenamn som kan förekomma i ett korsord är ”Fransiskus”. I en mening kan det exempelvis vara: ”Jag behöver hjälp med det femte breda ordet i mitt påvenamn korsord, det verkar som om det kan vara ’Fransiskus'”.

Påvenamn Status Född
Benedikt XVI Emiritus 1927
Franciskus Aktuell 1936
Johannes Paulus II Avliden 1920
Pius IX Avliden 1792

För att hjälpa dig att lösa ditt påvenamn korsord har jag inkluderat en kreativ tabell med några av de mest kända påvenamnen, deras status och födelseår. Du kan använda denna tabell som referens när du försöker fylla i ditt korsord.

Så nu när du vet vad ett påvenamn korsord är och har några synonymer och exempel, bör du vara redo att lösa ditt korsord utan svårigheter. Lycka till!