Bild på Margareta Edlöv

Vår Historia

Webbkrysset.se grundades [startår] med en enkel vision: att skapa en plats där korsordsentusiaster och pussellösningsälskare kan samlas, utmanas och dela sin passion. Från våra blygsamma början som en liten blogg har vi vuxit till att bli en av de ledande webbplatserna i Sverige för korsord och pussel.

Vårt Uppdrag

Vårt uppdrag är att berika våra besökares liv genom att erbjuda högkvalitativa, kreativa och utmanande korsord och pussel. Vi tror att korsord inte bara är ett nöje utan också ett utmärkt sätt att hålla hjärnan aktiv och lära sig nya saker.

Vår Kultur

Hos Webbkrysset.se värderar vi kreativitet, innovation och samarbete. Vårt team består av dedikerade skapare, redaktörer och teknikexperter som alla delar en passion för korsord och pussel. Vi arbetar tillsammans för att ständigt förbättra vår webbplats och se till att den är så användarvänlig, informativ och underhållande som möjligt.

Framtiden

Vi ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas. Vår strävan är att inte bara vara en webbplats som erbjuder korsord, utan en community där likasinnade kan dela sina erfarenheter, lärdomar och förslag.

Kontakt

Vi är alltid öppna för feedback och förslag. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller idéer. Besök vår Kontaktsida för att nå ut till oss.