Vad betyder avträde i korsord? Lista över Synonymer

Synonym Beskrivning Exempel
Toalett Enstaka ord med fem bokstäver, vanligtvis används det för att beskriva en plats där man kan gå på toaletten. ”Jag behöver verkligen gå på avträde, kan du berätta vart badrummet är?”
Utrymme Ord med sju bokstäver, kan användas för att beskriva en plats som är avsedd för att utföra kroppsliga funktioner. ”Vi måste leta efter närmaste avträde, det är brådskande!”
Toa En kortform av ordet ”toalett”, det kan användas i korsord för att beskriva en plats att uträtta sina behov. ”Ett annat ord för avträde kan vara ’toa’.”
Toalettbesök En längre beskrivning av en handling som involverar att gå på toaletten. ”De senaste avträdesbesöken har varit mer frekventa än vanligt.”

Är du fast i ett korsord och behöver hjälp med ordet ”avträde”? Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig! ”Avträde” är ett vanligt ord som används i korsord för att beskriva en plats där man kan gå på toaletten eller utföra kroppsliga funktioner. Det är också ett sätt att hänvisa till handlingen att besöka toaletten.

För att hjälpa dig lösa ditt korsord, har vi sammanställt en lista över synonymer till ordet ”avträde” som du kan använda:

1. Toalett: Detta ord består av fem bokstäver och är den vanligaste synonyminen till ”avträde”. Det beskriver en plats där man kan utföra sina behov.

Exempel: ”Jag behöver verkligen gå på avträde, kan du berätta vart badrummet är?”

2. Utrymme: Med sju bokstäver är detta ord en annan synonym till ”avträde”. Det används för att beskriva en plats som är avsedd för att utföra kroppsliga funktioner.

Exempel: ”Vi måste leta efter närmaste avträde, det är brådskande!”

3. Toa: Om du behöver ett kortare ord, kan du använda ”toa” som synonym till ”avträde”. Det är en förkortning av ordet ”toalett”.

Exempel: ”Ett annat ord för avträde kan vara ’toa’.”

4. Toalettbesök: Om du behöver en längre beskrivning av en handling som involverar att gå på toaletten, kan du använda detta ord.

Exempel: ”De senaste avträdesbesöken har varit mer frekventa än vanligt.”

Vi hoppas att denna lista över synonymer till ordet ”avträde” hjälper dig att slutföra ditt korsord. Lycka till med din pussel lösningsresa!