Vilket ord passar?

Synonym

Användning i en mening

Betydelse

Repa Jag ska repa bort det slitna färglagret på väggen. Repetera en handling eller åtgärd, ta bort något genom att skrapa eller skava.
Korsord Min mormor älskar att lösa korsord. Ett pussel där du fyller i ord i ett rutnät med hjälp av ledtrådar.

 

Är du redo för en ny utmaning? Låt oss hjälpa dig med att fylla i dina korsord. Detta korsord handlar om ett specifikt ord, ”Repa korsord”. Vi hjälper dig att hitta rätt synonymer och förklara vad ordet betyder.

Ordet ”Repa” kan användas på olika sätt. Till exempel kan du repa bort det slitna färglagret på en vägg genom att skrapa det. I detta sammanhang betyder ”repa” att ta bort något genom att skrapa eller skava. Om du inte kan komma på rätt synonym för ”repa”, kan vi hjälpa dig. Här är några synonymer till ”repa”:

– Skrapa
– Skava
– Rugga
– Avskava

Dessa synonymer kan vara till hjälp när du försöker lösa ditt korsord. Kom ihåg att välja den rätta synonymen som passar bäst i samband med dina ledtrådar.

Nu när du vet vad ”repa” betyder, låt oss titta på själva korsordet. Ett korsord är ett pussel där du fyller i ord i ett rutnät med hjälp av ledtrådar. Det är ett populärt tidsfördriv för många människor. Korsord är både underhållande och utmanande.

För att lösa ditt ”repa korsord” kan du använda ledtrådar som handlar om att ta bort eller skrapa något. Du kan också försöka hitta synonymer till ”repa” genom att tänka på ord som har samma betydelse. Varje korsord är unikt, så tänk utanför boxen och ha kul med din hjärngympa.

Vi hoppas att den här artikeln har varit till hjälp för dig när du försöker lösa ditt ”repa korsord”. Lycka till med ditt pusslande och kom ihåg att det viktigaste är att ha kul!