Giftig gas webbkryss

Är du fast i en webbkryss och behöver hjälp att lösa ledtrådar? Då har du kommit till rätt ställe! Vi ska ta en närmare titt på ledtråden ”Giftig gas webbkryss” och dess synonym för att hjälpa dig att fylla i ditt kryss.

Betydelse och synonym

”Giftig gas webbkryss” hänvisar till ett ämne eller en förening som är farlig att andas in. En synonym för denna ledtråd är ”farligt ämne i gasform”. Det kan vara något kemiskt eller organiskt som utsöndrar farliga gaser och kan vara skadligt för människor och djur om de exponeras för det.

Exempel på giftiga gaser inkluderar väte, kolmonoxid och cyanid. Dessa ämnen är alla farliga att andas in och kan orsaka allvarliga skador eller till och med vara dödliga.

Här är ett exempel på hur du kan använda ”giftig gas webbkryss” i en mening:

Den kemiska fabriken hade en oavsiktlig läcka av en giftig gas, vilket tvingade invånarna att evakuera området.

Korsordstabell

Ledtråd Synonym Längd
Giftig gas webbkryss Farligt ämne i gasform 21

Gå igenom din korsordstabell och leta efter ledtråden ”Giftig gas webbkryss” med en längd på 21 bokstäver. Nu när du känner till dess synonym ”farligt ämne i gasform” kan du försöka fylla i svaret och fortsätta lösa resten av krysset.

Lycka till med ditt korsordslösande och glöm inte att alltid hänvisa till ledtrådar och deras olika synonym för att hitta de rätta svaren!