Har giftiga bär webbkryss

Om du är en korsordsentusiast och gillar utmaningar, har du säkert stött på ledtråden ”har giftiga bär” i dina korsordspussel. Denna ledtråd är en vanlig synonym i webbkryss och kan hjälpa dig att fylla i orden i ditt korsord. Här kommer vi att utforska betydelsen av ”har giftiga bär” och ge dig några användbara exempel på hur du kan använda det i en mening.

Synonymer Beskrivning Exempel
Gifter sig med bär En synonym som beskriver ett giftigt bär Blåbären i skogen är giftiga. De gifter sig med bär.
Farliga frukter Ett annat ord som beskriver bär med giftiga egenskaper Aroniaplantan bär farliga frukter.
Toxiska bär En synonym som beskriver bär med giftighet Baggbär är kända för sina toxiska bär.
Venetianska frukter Ett sällsyntare uttryck som syftar på bär med farliga egenskaper De venetianska frukterna kan vara dödliga om de äts.

”Har giftiga bär” är ett vanligt uttryck i webbkryss och används för att hänvisa till bär som är giftiga att äta. Ledtråden kan hjälpa dig att identifiera ord som passar in i ledtråden och fylla i ditt korsord. Genom att använda olika synonymer kan du också vara kreativ och anpassa ditt korsordspussel efter din nivå av erfarenhet och kunskap.

Ett exempel på hur du kan använda ”har giftiga bär” i en mening är: ”Jag letade efter ordet blåbär i mitt korsord och kom på att det är ett av de bär som har giftiga egenskaper”. Genom att förstå innebörden av denna synonym och använda den i rätt sammanhang kan du lättare lösa ditt korsord.

Så nästa gång du stöter på ledtråden ”har giftiga bär” i ditt webbkryss, tänk på dessa synonymer och använda dem för att hitta rätt svar. Lycka till med ditt korsordspussel!